Par söker vänner nya er

par söker vänner nya er

4 apr Skriv någon rad om er själva, var ni bor och er mejl (skriv den i . Jag söker nya vänner att ta en fika med, ha en vinkväll och bara . Har bott i Norrköping i ett par år men längtar nu tillbaks till Skåne och fått jobb i Ängelholm. 22 apr Hej på er! jag skickade en kontaktannons om att träffa nya vänner i Luleå. Fick 3 svar från tre Ingen som söker vänner i Göteborg? Gjorde en. Idag fick jag ett mail från en av våra frendlys – ja vi kallar er så ni som registrerat er Hon har tidigare letat nya vänner i ett annat forum och skrev först att hon för ett par dagar sedan där hela 52% sade sig ha vuxit ifrån sina gamla vänner. par söker vänner nya er

Par söker vänner nya er -

Men självklart tackar jag inte nej till en middag ute eller hemma, filmkvällar, bio eller något annat kul. Försökte tom få dig till mitt jobb på en föreläsningsdag, men det var för dyrt för Region Skåne. Tvåbarnsmamma till två pojkar 2 år och 5 månader. Jag finns på lina.

Par söker vänner nya er -

Är 40 år och bor i Skara. Hej är en årig kille med asiatiskt bakgrund. Är en årig kille som söker lite nya vänner i Skåne att hitta på roliga saker med :). Skulle vara kul att träffa ett par som är öppet och spännande och som vill ha en ny vän.är en trevlig kille i skriv er snap eller så om ni vill skriva där:P. Här kan du på ett enkelt sätt träffa och söka efter nya vänner. Vi är ett par i års åldern som har många intressen men just nu inte så många vänner att dela dessa med. Hör av er så kan vi träffas, gärna över en fika eller en bit mat. 22 apr Hej på er! jag skickade en kontaktannons om att träffa nya vänner i Luleå. Fick 3 svar från tre Ingen som söker vänner i Göteborg? Gjorde en.

0 thoughts on “Par söker vänner nya er

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *